Страници

неделя, 5 август 2012 г.

Бутикът на DECALOGUE отвори врати!

Бургас се сдоби с нов, изискан и стилен бутик.  
Чакането свърши:)) 
На 26 юли първият бутик на марката  DECALOGUE отвори врати. 
Любопитни как е минало събитието се свързахме с Вероника- дизайнерът на ефектния бранд, разбрахме подробности, разгледахме снимки и усетихме атмосферата, макар и задочно;)





За… откриването
Разбрахме, че на откриването са присъствали редица гости и приятели на дизайнерката. С изискани хапки, разхлаждащи коктейли, сладки изкушения и много настроение, партито е продължило над 6 часа.




За бутика…
Можем да ви спестим обясненията и да опишем бутика с една дума- разкош. Той е мястото, където жената може да се пренесе в една паралелна действителност- женствена, стилна и оригинална.
Няма как да хвърлите поглед към витрината на DECALOGUE, или да прекраичте прага на бутика и да не ви направи впечатление изисканият интериор. Просто няма начин! Какво ни омагьоса?




Влюбихме се в детайлите! Те са навсякъде- в цялото помещение и придават живот на помещението. В основата на всичко е еклектиката - стил в изкуството, съчетаващ елементи от различни епохи. Модерният дизайн на магазина е допълнен идеално с декори от първоосновите на модния бранш - ръчна и крачна шевна машина, ютия на въглища, виенска закачалка, картини и фотографии от зората на модата, запазени броеве на модни списания от 80-тте. Ще се влюбите и в малките цветенца, поставени на различни места в помещението- в красиви мини кошнички или вази.







За дрехите…
Моделите, които може да видите в бутика са от първата колекция на DECALOGUE.
 Те са изработени от висококачествени платове и притежават стил и уникалност.  
Какво ще ви изненада? 
Изключително кокетна е лимитираната серия рокли с ръчноправени пагони, туники и комплекти от естествени материи.  

Адрес: гр. Бургас, ул.Александровска 34 - Безистен - ет.2


5 коментара:

  1. Бутика изглежда добре и с хубави дрехи е зареден, ще го посетя непременно.Жалко, че е чак в Бургас.

    ОтговорИзтриване
  2. Saved as a favorite, I really like your blog!

    Also visit my site ... Quantrim Reviews

    ОтговорИзтриване
  3. Hello everyone, it's my first go to see at this web page, and article is truly fruitful in favor of me, keep up posting such articles.

    Feel free to visit my web blog; quantrim discount codes

    ОтговорИзтриване
  4. Heya i am for the first time here. I found this board and I
    find It really helpful & it helped me out much. I hope to provide something back and aid
    others such as you helped me.

    Feel free to visit my web page is quantrim scam

    ОтговорИзтриване
  5. Доста ми допадна това, че в основата на всичко е еклектиката , стил в изкуството, съчетаващ елементи от различни епохи. С такъв модерен дизайн на магазина е и допълнен идеално с декори от първоосновите на модния бранш , хареса ми това че са заложили на ръчна и крачна шевна машина, ютия на въглища, виенска закачалка, картини и фотографии от зората на модата, запазени броеве на модни списания от преди толкова време.Сега се сещам, че стаята на майка като дете беше с такива залепени списания постените й и на скоро я развалихме на село, беше доста запазена и красива. Придава един по голям уют и стил.

    ОтговорИзтриване