Страници

вторник, 24 април 2012 г.

Какво облича Кейт Мидълтън на сватби

Сигурен съм, че много от вас помнят датата 29 Април 2011, когато се състоя кралската сватба на Кейт и Уилям.
По настоящем Катрин Елизабет Мидълтън е херцогиня на Кембридж и съпруга на уелския принц Уилям.
За тези от вас, които са запознати с подробностите от кралския двор е пределно ясно, че медийният шум около двойката е огромен. Още от началото на тяхната връзка клюките не спират да "валят" по адрес на младото семейство. А пък тяхната сватба преди година се оказа едно от събитията на годината в Англия, на което буквално целият свят беше свидетел. Само няколко дни преди тяхната първа годишнина ви представям един любопитен материал, свързан с това какво носи Кейт Мидълтън, когато е на сватба.
Естествено, не на собствената си...

~~~
30 Юли 2011


 Кейт отпразнува сватбата на първородната внучка на кралицата, Зара Филипс с ръгби играчът Майк Тиндал в кремаво палто на дизайнерката Jane Troughton и асиметрична бяла шапка.

~~~
11 Юни 2011


На сватбата на семеен приятел, къдено беше облечена в черно-бяла рокля, сламена шапка и нейните любими високи токчета на L.K. Bennett.

~~~
9 Януари 2011


 Само два месеца след обявяването на годежа си с принц Уилям, Кейт присъстваше на сватбата на Louise Stourton Aldborough и Harry Aubrey-Fletcher облечена с лилава рокля на Libelula, черна шапка без периферия и лилави обувки, акцентиращи върху панделките.

~~~
23 Октомври 2010


 Херцогинята присъстваше на сватбата на Rosie Bradford и Harry Mead с обичайна Issa рокля. Двойката бе следвана от пикантни слухове за техния годеж - и с добра причина. Само месец по-късно Кейт и Уил обявиха своя годеж.

~~~
23 Октомври 2010


За сватбата на близки приятели дамата носеше рокля в off white цвят под палтото с кралски десен, покрит със син брокат, допълнена от бяла шапка и високи токчета.

~~~
19 Юли 2008


 Кейт посети сватбата на Lady Rose Windsor и George Gilman във St. James's Palace облечена във флорална рокля, покрита със светло синьо сако с 3/4 ръкави. Тя допълни визията си с аксесоар с пера и черни токчета.

~~~
19 Юли 2008


 Когато дъщерята на доведената майка на принц Уилям се ожени, Кейт носеше същата палто-рокля на Jane Troughton, с която я видяхме по-късно на сватбата на Зара Филипс. Но тук тя бе подбрала по-капризни аксесоари: шапка с пера и обувки, украсени с панделки.

~~~
4 Юни 2005


Малко след завършването на университета, Кейт отпразнува сватбата на Hugh van Cutsem и Rose Astor с бяло сако и графитно черна пола с дантелена подплата.

Снимки: www.InStyle.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар